A | A | A

nieuws

Buurtstraatfeest en "gluren bij de buren"

02-07-2017

Beste Buurtleden,

 

Op zondag 2 juli organiseren we een activiteit “gluren bij de buren”. We verzamelen om 13.00 uur in de Heuvelstraat ter hoogte van de speeltuin.. Bent u nieuwsgierig wat deze ontdekkingstocht door de buurt brengt, geef je dan op. Deze gluren bij de buren-activiteit wordt lopend afgelegd (dus fiets niet nodig) en is ook heel leuk voor de kleine kinderen aangezien de afstanden niet zo groot zijn. Voor deze activiteit wordt geen eigen bijdrage gevraagd, maar i.v.m. de organisatie willen we wel weten hoeveel mensen er meedoen, dus je moet je hiervoor wel opgeven.

 

Aansluitend wordt er een buurtstraatfeest in de Heuvelstraat (ter hoogte van de speeltuin) georganiseerd. Omstreeks 15.00 uur staat de koffie en iets lekkers klaar. We sluiten de middag af met een BBQ en duurt tot ongeveer 19.00 uur. Voor deze middag vragen we een eigen bijdrage van € 5,00 voor leden vanaf 18 jaar, kinderen van 5 t/m 17 betalen € 2,50 en voor introducés/partners een bijdrage van € 10,00.

 

Vind je het leuk om “te gluren bij de buren” en/of deel te nemen aan het buurtstraatfeest, geef je dan op vóór 16 juni bij José Kelders-Slits (Oude Postbaan 13). De eigen bijdrage bij opgave betalen (mag in gesloten envelop in de brievenbus).


Meer informatie: