A | A | A

nieuws

Bedankt!

01-07-2017

Graag willen wij alle buurtgenoten en vrijwilligers bedanken voor de beschikbaar gestelde vlooienmarktspullen en de vele vrije tijd die de vele vrijwilligers ( 80 in totaal) in het evenement gestoken hebben. In het bijzonder willen we de fam. Schellekens van de Manege De Rekkendonken bedanken dat we dit jaar weer op hun terrein  de markt mochten organiseren.

 

We hebben  met de commissie afscheid genomen van 3 ervaren krachten nl.  Mark Beugelsdijk, Ronald van Laarhoven en Jelle Faber en  bedanken hen voor  hun enorme inzet.

Drie nieuwe enthousiaste krachten zijn ervoor teruggekomen en dat zijn Davy Kastelijn, Rob Bremmert en Peter Laarschot.

 

Zoals jullie gemerkt hebben, hadden we dit jaar geen grote tent opgezet dit i.v.m. de kosten en het extra werk dat dit met zich meebrengt. Blijkt een goede keus te zijn geweest met het mooie weer.

 

Het ophalen was dit jaar weer goed gegaan. De vlooien konden vanaf januari iedere zaterdag aangeleverd worden en op de zaterdag vóór de vlooienmarkt werden deze aan de deur afgehaald.

Voor volgend jaar zouden we graag de vlooienspullen in de buurt van tevoren al aangeboden willen hebben,  dan  kunnen we beter selecteren bij de container en evt. al gedeeltelijk uitstallen op de zaterdag vóór de vlooienmarkt.  Op de zondagmorgen is de tijd om alles uit te zoeken nl. vrij krap ondanks dat we al om 7.30 uur beginnen.

 

Het selectief accepteren van tweedehands spullen moeten we steeds meer doen in verband met  de gemeentelijke stortkosten. Alles wat nl. overblijft moet naar de stort en de gemeente vraagt daar geld voor. Ook dit jaar was dat weer goed gelukt. Bedankt dat jullie met ons meegedacht hebben.

 

Wij, als vlooienmarktcommissie vinden dat de vlooienmarkt al met al een succes is geworden door het mooie weer, de vele vrijwilligers en het grote aantal bezoekers (méér dan 400). Door de goede verkoop en selectief ophalen is er per bezoeker 40% meer verkocht dan vorig jaar. Dat heeft weer een goede netto-opbrengst opgeleverd, waar we weer leuke activiteiten voor kunnen organiseren.

Als jullie nog ideeën of suggesties voor de volgende vlooienmarkt hebben, laat het ons weten.

 

Nogmaals bedankt allemaal en hopelijk dat we jullie volgend jaar weer terug mogen zien om er weer een leuke en gezellige vlooienmarkt van te maken.


Commissie Vlooienmarkt en Bestuur