A | A | A

nieuws

Buurtstraatfeest

02-09-2013

Buurtstraatfeest met onze eigen postcodeloterij-straatprijs

Om 15.00 stond voor de hap-en trappers, maar ook voor diegenen die niet meegefietst hadden, maar wel gezellig het feest bezochten, de koffie met appelflappen en donuts klaar!

In de Heuvelstraat mochten we nabij de speeltuin wederom gebruik maken van de inrit van twee gastvrije families om daar statafels/krukken/feesttenten etc. te plaatsen. Een toplocatie om te feesten!!

De tafel met (zelf meegebrachte) prijzen stond te wachten, toen opeens “SchalieGaston” en “Suikerspinnetje Linda” geheel onverwachts met de welbekende postcodeloterij-melodie  onze buurtvereniging verrasten. Iedereen ontving per straat een prijs en als klapper won de Heuvelstraat “een weekend“ !

Daarna mochten alle prijzen tegelijkertijd opengemaakt worden…spannend. Er werden onderling prijzen geruild, gekregen spelletjes werden gespeeld en er ging zelfs breiwerk de leden langs zodat iedereen zijn breikunst kon tonen aan elkaar.

Bij frietkraam Lambertje werd daarna heerlijk gegeten en volop gebuurt en daar is een buurtstraatfeest uitermate  geschikt voor!!!

Het was een hele leuke dag voor jong en oud!!

Dit alles werd mogelijk gemaakt door een heel actieve commissie die maanden bezig geweest is met deze voorbereiding en de uitvoering daarvan. Nogmaals onze hartelijke dank aan: Jose Kelders, Helma van den Elzen, Wildie Voets, Monique Welvaarts , Erma Schellekens !!

Natuurlijk ook heel hartelijk dank aan alle leden die spontaan mee gingen helpen met opbouwen , opruimen en uitleen van tenten, koelkasten, bartafels-en krukken.


SchalieGaston en Suikerspinnetje Linda