A | A | A

nieuws

Rabobank Clukas Campagne

14-11-2018

Beste Buurtgenoten,

 

Dit jaar organiseert Rabobank Hart van De Meierij voor de vijfde keer dé donatie-actie voor verenigingen en stichtingen om een mooie financiële bijdrage te kunnen ontvangen. De ‘Rabobank Clubkas Campagne’.

 

Het Tegelijk met deze naamswijziging heeft de Rabobank maar liefst € 50.000 meer dan vorig jaar te verdelen. Hierdoor is het totale donatiebedrag voor het lokale verenigingsleven bedraagt € 200.000,00! De ruim 20.000 leden van Rabobank Hart van De Meierij mogen stemmen en bepalen daarmee hoe die € 200.000,00 over de deelnemende clubs wordt verdeeld.

 

Stemmen voor buurtvereniging Roderweg

 

Graag willen wij u vragen om uw stem uit te brengen voor onze buurtvereniging of vraag zoveel mogelijk mensen om te stemmen op onze buurtvereniging, zodat we weer leuke dingen kunnen organiseren. Vorig jaar zijn slechts 8.000 van de mogelijke 20.000 stemmen uitgebracht! Het zou zonde zijn om uw stem niet uit te brengen.

 

Hoe werkt het?

 

Ieder lid van de Rabobank krijgt een stemkaart thuis gestuurd met een inlogcode. Deze code geeft het recht om 5 stemmen uit te brengen, waarvan maximaal 2 op dezelfde club. De stemperiode loopt van 15 t/m 30 november. 

https://www.mijnbankenik.nl/hvdm/clubkascampagne

 

Lid kun je worden als je een rekening hebt bij de Rabobank. Heb je een rekening maar ben je geen lid? Je kunt je nog tot 19 november aanmelden via https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden

 

Help ons mee zoveel mogelijk stemmen te winnen, we kunnen uw steun en elke euro goed gebruiken voor de vele (jeugd)activiteiten die wij elk jaar organiseren. Naast uw eventuele stem voor Buurtvereniging Roderweg kunt u nog 3 of 4 verenigingen ondersteunen.

 

Wil je liever zelf niet stemmen, gooi dan het kaartje bij Oude Postbaan 13 in de bus, dan wordt het voor u gedaan.

Afbeeldingsresultaat voor clubkas rabobank

Gebruik uw stem!

Wij hopen erop!

 

Alvast bedankt,

 

 

Buurtvereniging Roderweg.


Meer informatie:


Rabobank Clubkas Campagne