A | A | A

nieuws

28 December Oudjaars Winter Buffet

28-12-2018

Beste Buurtgenoten,

 

De gezellige dagen voor kerst komen er weer aan en Maria en Jozef komen snel weer onze kerststal aan de Hamsestraat bewonen. Dit jaar gaan we met z’n allen gezellig aan op “kraamvisite” als Jezus geboren is en wel op 28 december.

 

Jullie zijn allemaal uitgenodigd op 28 december van 18:00 tot 23:00 voor een echt Roderweg Oudejaars Winter Buffet. Voor de innerlijke mens zullen we dit jaar goed zorgen met lekkere winterse kost van de bekende slager en lekkere winterse drankjes. Dit jaar hebben we wederom naast de vertrouwde chocomel of ranja en glühwein ook bier en wijn voor de liefhebbers.

 

Als goed doel voor deze kerst periode hebben wij gekozen voor de Zonnebloem afdeling Liempde. Er zal ook dit jaar weer een donatie mogelijkheid zijn voor bezoekers van de kerststal.

 

De eigen bijdrage voor deze middag is voor volwassenen € 5,00. Kinderen tot en met 12 jaar zijn gratis. Meld je dus snel aan voor 14 december door de strook van de flyer in te vullen en de eigen bijdrage in een envelopje in te leveren bij Lian van Oorschot, Hamsestraat 1. Kun je niet komen eten, maar wil je wel langs komen voor een drankje ben je natuurlijk ook van harte welkom.

 

Groetjes de kerststal commissie

Meer informatie: