A | A | A

nieuws

Rommelmarkt / Kofferbaksale

07-04-2019

Betreft nieuwe opzet Vlooienmarkt / Kofferbaksale

Beste buurtgenoten,

De vlooienmarktcommissie heeft besloten om de vlooienmarkt te combineren met een kofferbaksale om meer bezoekers te krijgen. De Vlooienmarkt / kofferbaksale vindt plaats op zondag 7 april van 10:00 tot 13:00 bij Manege De Rekkendonken, Vleutstraat 10a te Liempde.

De verhouding tussen aantal plaatsen kofferbaksale en kramen vlooienmarkt is voor ons ook nog een vraag, dus als er veel animo voor de kofferbaksale is, dan komen er minder kramen voor de vlooienmarkt en visa versa. Ook bij deze gewijzigde opzet hebben we vrijwilligers nodig, dus net als andere jaren zullen we weer met de opgavelijsten langs komen. Mocht je al enkele jaren om wat voor reden geen bezoek hebben gehad van een van de commissieleden, maar je wilt wel meehelpen meldt dit a.u.b. bij Wendy van Gerven. Ook voor de nieuwe bewoners natuurlijk, laat het even weten.

Graag willen we de bewoners van onze buurt de kans geven om zelf met de kofferbaksale hun spullen te verkopen, wel onder dezelfde voorwaarden maar dan met voorrang van inschrijving. Inschrijving eigen leden vanaf 27 januari 2019 en niet leden vanaf 8 februari 2019. Na deze datum geldt volgorde van inschrijving.

Het reglement en inschrijfformulier kunt u via de site downloaden.

Stuur het ingevulde inschrijfformulier naar kofferbaksale@roderweg.nl
Als jullie ook nieuwe ideeën of suggesties hebben laat dit even weten aan een van de commissieleden of stuur een email naar kofferbaksale@roderweg.nl.

Met vriendelijke groet,
Vlooienmarkt/kofferbaksale commissie

Meer informatie:


Vlooienmarkt / kofferbaksale