A | A | A

nieuws

Breng je stem uit op Buurtvereniging Roderweg!

14-09-2019

Beste mensen,

 

Dit jaar organiseert Rabobank Hart van De Meierij voor de zesde keer dé donatie-actie voor verenigingen en stichtingen om een mooie financiële bijdrage te kunnen ontvangen. De ‘Rabo Clubsupport’.

 

Het Tegelijk met deze naamswijziging heeft de Rabobank maar liefst € 50.000 meer dan vorig jaar te verdelen. Hierdoor is het donatiebedrag van € 200.000,00 wordt door de ruim 20.000 leden van Rabobank Hart van De Meierij over de deelnemende clubs verdeeld.

 

Stemmen voor Buurtvereniging Roderweg

 

Graag willen wij u vragen om uw stem uit te brengen voor Buurtvereniging Roderweg. Dan kunnen we weer leuke activiteiten organiseren voor jong en oud. Vorig jaar zijn lang niet alle stemmen uitgebracht! Het zou zonde zijn om uw stem niet uit te brengen.

 

Hoe werkt het?

 

Ieder lid van de Rabobank krijgt een stemkaart thuis gestuurd met een inlogcode. Deze code geeft het recht om 5 stemmen uit te brengen, waarvan maximaal 2 op dezelfde club. De stemperiode loopt van 27 september t/m 11 oktober. 

 

Lid kun je worden als je een rekening hebt bij de Rabobank. Heb je een rekening maar ben je geen lid? Je kunt gratis lid worden via https://www.rabobank.nl/particulieren/leden/lid-worden

 

Help ons mee zoveel mogelijk stemmen te winnen, we kunnen uw steun en elke euro goed gebruiken voor de vele activiteiten die wij elk jaar organiseren. Naast uw eventuele stem voor Buurtvereniging Roderweg, kunt u nog 3 of 4 verenigingen ondersteunen.

 

Wil je liever zelf niet stemmen, gooi dan het kaartje bij José (Oude Postbaan 13)  in de bus, dan wordt het voor u gedaan.

Gebruik uw stem!

Wij hopen erop!

 

Alvast bedankt,

 

 

Buurtvereniging

Roderweg


Meer informatie:


Rabo Club Support