A | A | A

nieuws

Doe mee op 21 maart met de Opschoon Middag & Borrel

04-03-2020

Beste buurtgenoten,

 

Zaterdag 21 maart tussen 14:00 en 16:00 doen we mee met de Landelijke Opschoondag. We gaan weer het buitengebied ontdoen van alle zwerfafval. Dit jaar doen we deze activiteit weer in de middag, zodat we aansluitend samen gezellig kunnen borrelen bij het Wapen van Liempde. Jong en oud zijn weer welkom om mee te doen aan dit gezellig spektakel. We verzamelen om 13:50 voor het tankstation van Van Oorschot.

 

Dit jaar is dit evenement wederom zonder eigen bijdrage, maar inclusief gebruik van de bekende modieuze reflecterende vestjes en handige grijparm, zoveel vuilniszakken als gewenst en natuurlijk de enige echte opschoondag handschoenen. 😊

 

Tijdens het opschonen zorgen we voor de inwendige mens met koffie, thee. Maar….. na ons harde werk zullen we een welverdiende borrel gaan pakken bij het café in het centrum.

 

Verzeker je dus van een plek en meld je dus vandaag nog aan bij Peter-Jan Simons – tel: 06-22 49 09 43 of PeterJan@roderweg.nl.  Dit jaar hebben we wederom al een aantal enthousiaste vooraanmeldingen dus het wordt vast een schone en gezellige middag.

 

 

Alvast dank voor jullie enthousiaste aanmeldingen,

 

 

 

Met vriendelijke groet,

 

 

Jos Beerens en Peter-Jan Simons


Meer informatie: