A | A | A

nieuws

Doe mee op 19 september met de Opschoon Ochtend & lunch

06-09-2020

Beste buurtgenoten,

 

We hebben veel activiteiten moeten annuleren of niet eens kunnen plannen, maar nu hebben we gelukkig weer iets wat we wel Coronaproof met z’n allen kunnen doen. Op Zaterdag 19 september tussen 9:00 en 11:00 doen we mee met de Landelijke Opschoondag. We gaan weer het buitengebied ontdoen van alle zwerfafval. Dit jaar doen we deze activiteit in de ochtend, zodat we aansluitend samen gezellig kunnen lunchen bij het Wapen van Liempde. Jong en oud zijn weer welkom om mee te doen aan dit gezellige spektakel. We verzamelen om 08:50 voor het tankstation van Van Oorschot.

 

Dit jaar is dit evenement wederom zonder eigen bijdrage, maar inclusief gebruik van de bekende modieuze reflecterende vestjes en handige grijparm, zoveel vuilniszakken als gewenst en natuurlijk de enige echte opschoondag handschoenen. 😊

 

Tijdens het opschonen zorgen we voor de inwendige mens met koffie, thee. Maar….. na ons harde werk zullen we een welverdiende lunch gaan nuttigen bij het café in het centrum.

 

Verzeker je dus van een plek en meld je dus vandaag nog aan bij Peter-Jan Simons PeterJan@roderweg.nl.  Dit jaar hebben we wederom al een aantal enthousiaste vooraanmeldingen dus het wordt vast een schone en gezellige middag.

 

 

Alvast dank voor jullie enthousiaste aanmeldingen,

 

 

 

Met vriendelijke groet,

 

 

Peter-Jan Simons