A | A | A

nieuws

Vlooienmarkt zondag 6 april 2014 weer goed verlopen

16-04-2014

Beste buurt bewoners, 
Op zondag 6 april hebben we onze jaarlijks vlooienmarkt gehouden. We konden weer bij manege de Rekkendonken terecht, waar de parkeerplaats weer prima voorbereid was voor onze markt. De tent en de kramen konden we weer in de optimale opstelling neerzetten. Gelukkig zat de container weer vol met vlooien en ook in de buurt hadden de mensen voldoende vlooien voor ons gespaard. Op zaterdagmiddag hadden we met vereende krachten alles verzameld bij de manege en om vijf uur ‘s middags was alles klaar voor de zondag.

Op zondagochtend 7.30 waren de vele vrijwilligers al bezig om de vlooien uit te stallen en alles klaar te maken voor de opening om 10:00 uur. Met ongeveer 65 vrijwilligers werd in twee uurtjes werken de markt helemaal ingericht. Om 9.30 even pauze met koffie en  goed verzorgde broodjes  en daarna de opening!

Onze eerste klanten stonden al weer vroeg voor het hek te wachten,  goed om even te informeren waarom ze onze vlooienmarkt ieder jaar weer bezoeken,  de volgende complimenten werden genoemd door deze mensen: “wat is het toch leuk om te zien dat jullie zoveel jeugd hebben die vandaag meehelpen” , “het rondstruinen in het midden vind ik zo mooi hier”,  “jullie prijzen zijn gelukkig nog heel aantrekkelijk”,  “de sfeer is hier zo gemoedelijk”,  “gewoon gezellig” …..

Dit zijn de complimenten die we met zijn allen verdiend hebben. Naast het feit dat we een mooi bedrag en tevreden klanten hebben overgehouden, die volgend jaar vast weer terug komen, was het weer een geweldig buurtevenement om met elkaar te doen. 
Bedankt voor jullie hulp en we hopen jullie volgend jaar weer terug te zien.

De vlooienmarktcommissie.        

Een enkele reactie van een jonge bezoeker aan de vlooienmarkt van de Roderweg afgelopen zondag, terwijl hij glunderend op de achterbank van de auto bij zijn moeder en oma zat met zijn daar gekochte pokemonboek:

"Jongens gaaf hoor. Jongens helemaal te gek!!!"


Hierbij de foto van het blije kind.