A | A | A

nieuws

Oproep Op Liemt Gemunt

11-09-2014

Graag vragen we jullie aandacht even voor het volgende;

Door een eerdere OLG brainstorm avond zijn we op het idee gekomen om een leuke “Speurtocht/ Schatkist” actie met een looptijd van ca. 2 a 3 weken op touw te zetten gericht op kinderen met daarbij een leuke twist naar het Liempdse verenigingsleven en op Liemt Gemunt.


De speurtocht actie willen we in de winterperiode inzetten als OLG Winteractie. Zo dachten wij om een dergelijke “speurtocht actie” te koppelen aan bijv. de Kribkes route (door kinderen met hints naar een vondeling te laten zoeken) of bijv. met Sinterklaas (door kinderen een situatie rondom Sinterklaas op te laten lossen o.i.d.).

Er zijn legio mogelijkheden om hier echt iets heel leuks van te maken, maar dan zullen we deze actie tijdig concreet uit moeten werken. Wij kunnen dit als werkgroep niet alleen en hopen daarbij dan ook op jullie creatieve hulp!

Voor de duidelijkheid; we vragen jullie alleen om mee te denken in de uitwerking van een dergelijke actie. (hoe, wat, wanneer, waar etc.)

We zouden samen met jullie de ideeën graag vorm geven op woensdagavond 17 september om 19.30 uur bij De Durpsherberg.

Vind u het leuk om ons te helpen met het vorm geven van deze actie? Of weet u een creatieveling binnen uw vereniging die dit graag met ons op pakt? Wij rekenen op jullie en zien de aanmeldingen graag vóór zondag 14 september per mail (info@opliemp-tgemunt.nl) tegemoet.

Alvast bedankt en graag tot dan!