A | A | A

nieuws

Efteling op 21 sept 2014 !

10-09-2014

Het is bijna zover, we gaan naar de Efteling!!

Op zondag 21 september verwachten we  je om 8.45 uur bij de brandweerkazerne op de Oude Postbaan. Vandaaruit  gaan we met auto’s naar de Efteling. Bij de brandweerkazerne krijg je te horen bij welke auto je bent ingedeeld ( ook voor de terugweg).

De ouders die rijden zetten de kinderen af bij de uit- en instapplaats van de Efteling waar al enkele commissieleden staan te wachten. Als de groep compleet is lopen we samen naar de ingang van de Efteling.

Na de controle van de kaartjes gaan we met de hele groep naar een picknickplek waar we alle spullen neerzetten. Op deze plek is altijd iemand van de commissie aanwezig, je kunt je spullen daar dus bewaakt laten staan. Er staat ook altijd drinken voor je klaar!!

Daarna kun je de Efteling in en genieten van alles wat er is!!

Rond 13.30 uur wordt je verwacht op deze picknickplaats omdat we gezellig met elkaar een broodje willen eten. Daarna heb je nog de hele middag om het park weer in te gaan.

Wij zorgen voor broodjes, drinken en snoep. In principe hoef je dus niets zelf mee te nemen!!

Om 17.45 uur verzamelen we op de picknickplek en lopen we richting uitgang naar de Aquanura waar we een afsluitende show gaan bekijken. Na  deze show, zo rond 18.30 uur, lopen we weer met de hele groep naar in-en uitstapplaats terug waar de auto’s staan te wachten.

Iedereen wordt thuis afgezet!

Zijn er kinderen met een dieet of allergie mail dit dan even naar elly@roderweg.nl.

We willen graag een actuele lijst met telefoonnummers waarop ouders die dag bereikbaar zijn voor eventuele noodgevallen. Graag even dit telefoonnummer mailen naar elly@roderweg.nl

Wij zijn de hele dag telefonisch bereikbaar :

Elly 06 47495723

Jelle 06 20393234Efteling