A | A | A

nieuws

Dineren bij de buren

08-11-2014

Dineren bij de buren.
Op zaterdag 15 november willen we gaan dineren bij de buren. In het kort komt het er op neer dat je met 2 personen (met deze persoon meld je je ook aan) een voorgerecht of hoofdgerecht of nagerecht maakt voor in totaal 6 personen. 
Na aanmelding krijg je van ons te horen voor welk gerecht je bent ingedeeld.  (€ 3,00 p.p. voorgerecht, € 8,00 p.p. hoofdgerecht,  € 3,00 p.p. nagerecht).

Elke ronde ga je op een andere locatie eten. Je komt die avond dus bij 2 andere adressen en  bij 1 ronde krijg je zelf 4 andere buurtgenoten te eten. Op de dag zelf hoor je pas wie je te eten krijgt en ook waar je de andere 2 gerechten gaat eten. 

Met wie of waar is dus nog een verrassing! Je zit bij elke ronde met andere buurtgenoten aan tafel, maar je vormt wel een duo met de persoon waarmee je je aanmeld en waarmee je het gerecht die avond maakt. Het is ook mogelijk om je met 1 persoon aan te melden. Wij maken dan een duo. 

De planning van de avond is als volgt:
19.30 – 20.00 uur: voorgerecht
20.15 – 21.30 uur: hoofdgerecht 
21.45 – 22.15 uur: nagerecht
Daarna is iedereen welkom bij ’t Wapen van Liempde om gezellig na te praten. 

Het is zeker niet nodig om een culinair hoogstandje te maken!      Gewone dagelijkse kost kan heerlijk zijn. Dus ook de “niet vijf sterren koks” onder ons: meld je gewoon aan. Doen!!

Je kunt je aanmelden bij Mieke Beerens, Koolhof 33, tel. 673345 tot uiterlijk 6 november. Na 6 november is aanmelden NIET MEER mogelijk!!!!    
Aanmelden kan ook via de mail : mieke@roderweg.nl of helma@roderweg.nl
                        
De eigen bijdrage voor deze activiteit is gelijk aan het bedrag van het voor- en / of nagerecht. Diegenen die het hoofdgerecht maken ontvangen daarom een extra tegemoetkoming van € 5,00 per persoon vanuit de buurtvereniging om inkopen te doen. 

Groetjes Mieke, Helma

Meer informatie:


Dineren