A | A | A

nieuws

Het was een geweldig 40 jarig jubileum

11-11-2014

Het was een geweldig 40 jarig jubileum, bedankt allemaal voor jullie deelname en hulp om er een succes van te maken!

 

Het 40 jarig bestaan wat we met z'n alle gevierd hebben is op alle fronten geslaagd. Alle activiteiten hadden meer deelnemers dan we hadden durven dromen. Het begon natuurlijk al met de Efteling trip. De reacties op de site zeggen eigenlijk al voldoende, de Efteling is goed in de smaak gevallen bij onze jeugd!

 Efteling

Langzaam aan werden de voorbereidingen voor het feestweekend steeds zichtbaarder. De boog werd versierd, de tent opgezet, toiletwagen geplaatst en voor we het in de gaten hadden konden alle vrijwilligers die mee hadden gewerkt op vrijdagavond de tapinstallatie al eens testen. Na een paar biertjes waren de vrijwilligers overtuigd dat de tap het goed deed ;-) en was er geen enkele reden meer om het feest niet door te laten gaan.

 

De lunch voor onze 65+ buurtgenoten werd druk bezocht. Na lekker te hebben gegeten werd het startsein gegeven voor een gezamenlijk spel. Het spel werd, hoewel af en toe wat gewaagd, zeer sportief opgevat. Vandaaruit konden we doorstomen naar de zeskamp met de 65+ plussers als publiek. De jeugd uit de buurt kon zich heerlijk uitleven met alle spellen. Het goede weer maakte alle spelletjes met water zelfs nog leuker! 

De middag werd afgesloten met de klassieke friet van Dien die gretig ontvangen werd door zowel jong als oud.

 Zaterdagmiddag

Na het geslaagde dagprogramma werd het tijd voor de feestavond. Ook hier zaten maanden voorbereiding in en de verwachtingen waren hoog gespannen. Zouden de lichtgevende tafels het wel goed doen, kregen we de blauw-gele tent wel rood genoeg, zouden de ballonnen goed blijven hangen, was de DJ wel echt zo leuk en nog het belangrijkste zou “Zanger Bas” wel komen en hoe laat. Al deze zorgen bleken helemaal onnodig, het werd een topavond waar de hele buurt van genoten heeft.

 Feest

Terwijl de mist langzaam optrok boven het feestterrein en in de bovenkamers van menig buurtgenoot werd gestart met het sluitstuk van het feestweekeinde: een levend ganzenbord door de buurt afgesloten met een heerlijke BBQ.

 

Uit de vele enthousiaste reacties van iedereen kunnen we wel opmaken dat het een geslaagd jubileum geweest is. Het was genieten voor jong en oud, geholpen natuurlijk door het heerlijke weer. We willen iedereen die dit mogelijk gemaakt heeft nog eens hartelijk bedanken, alle commissies die in de maanden vooraf heel druk zijn geweest met de voorbereidingen, alle buurtgenoten die buiten de commissies om geholpen hebben en ook alle andere buurtgenoten die dit bijvoorbeeld mogelijk hebben gemaakt door oud papier op te halen en te helpen bij het parkeren op Velderen. En natuurlijk Tiny Huibers voor de mooie locatie!

 

Op naar ons 45 jaar bestaan! Maar in de tussentijd liggen er al een heleboel actviteiten in de planning. Houd onze site dus goed in de gaten of nog beter, like ons op Facebook :-)