A | A | A

nieuws

Verkeersregelaars buurtvereniging bedankt!

20-08-2013


Vorige week donderdag tot en met afgelopen weekeind vond op landgoed Velder het Flavor festival plaats. Het evenement mocht 2500 bezoekers verwelkomen. De bezoekers konden hun auto’s (plm. 500-550) wederom parkeren op de nabijgelegen weilanden. Om dit in goede banen te leiden waren 6 Liempdse verenigingen bereid gevonden om vrijwilligers te leveren. Voor onze buurt waren dat Maria van Mensvoort, Lian van Oorschot, Jan van de Langenberg, Antoine Franken en Jelle Faber.

Het bestuur wil deze vrijwilligers van harte bedanken voor hun inzet. Een deel van de parkeergelden worden nl. verdeeld onder de 6 verenigingen. Wij als Roderweg zullen dit o.a. gebruiken om de viering van ons 40-jarig jubileum te financieren.

Op 20,21 en 22 september is het volgende evenement op Velder nl. de nationale Scout In. Ook voor deze dagen zijn we weer op zoek naar vrijwilligers die ons zouden willen helpen. U kunt per mail aangeven of u wilt meehelpen:  mirande@roderweg.nl of jelle@roderweg.nl . U kunt zich ook opgeven voor een instructie/examen verkeersregelaar (duurt max. 60 minuten). Indien u geïnteresseerd bent kunt u een mail sturen aan jelle@roderweg.nl

Hopelijk krijgen we dit Scout In evenement ook weer bezet met vrijwilligers!

 

Het bestuur