A | A | A

nieuws

Rommelmarkt / kofferbaksale

19-04-2020

Beste buurtgenoten,

 

We hebben met de vlooienmarktcommissie besloten om de vlooienmarkt ook dit jaar te combineren met een kofferbaksale om meer bezoekers te krijgen. De vlooienmarkt en kofferbakverkoop wordt gehouden op zondag 19 april bij Manege De Rekkendonken.

 

De verhouding tussen aantal plaatsen kofferbaksale en kramen vlooienmarkt is voor ons ook nog een vraag, dus als er veel animo voor de kofferbaksale is dan komen er minder kramen voor de vlooienmarkt en visa versa. Ook bij deze gewijzigde opzet hebben we vrijwilligers nodig, dus net als andere jaren zullen we weer met de opgavelijsten langs komen. Mocht je al enkele jaren om wat voor reden geen bezoek hebben gehad van een van de commissieleden, maar je wilt wel meehelpen, meldt dit a.u.b. bij Wendy van Gerven, tel 0411-633460. Ook voor nieuwe bewoners natuurlijk, laat het even weten.

 

Graag willen we de bewoners van onze buurt de kans geven om zelf met de kofferbaksale hun spullen te verkopen. Inschrijving vanaf  27 januari 2020. 

 

Het reglement en inschrijfformulier kunt u via deze site downloaden.

Stuur het ingevulde inschrijfformulier naar kofferbaksale@roderweg.nl

Als jullie nieuwe idee├źn of suggesties hebben, laat dit even weten bij een van de commissieleden of stuur een email naar kofferbaksale@roderweg.nl.

 

Met vriendelijke groet,

 

Vlooienmarkt/kofferbaksale commissie

Rob Bremmert, Wildie Voets, Peter van de Laarschot, Wendy van Gerven, Harry van de Loo, Frans Roosen, Jo Bekkers, Bianca van de Wiel en Job van Laarhoven


Meer informatie:


Kofferbaksale / rommelmarkt