A | A | A

nieuws

Eten bij de buren

04-04-2020

Beste buurtgenoten,


Op zaterdag 4 april gaan we weer eten bij de buren!

In het kort komt het erop neer dat je met 2 personen (met deze persoon meld je je ook aan) een voorgerecht of hoofdgerecht of nagerecht maakt voor in totaal 6 personen. Na aanmelding krijg je van ons te horen voor welk gerecht je bent ingedeeld. 

 Elke ronde ga je op een andere locatie eten. Je komt die avond dus bij 2 andere adressen en bij 1 ronde krijg je zelf 4 andere buurtgenoten te eten. Op de dag zelf hoor je pas waar je de andere 2 gerechten gaat eten en je merkt vanzelf wie er bij jou komt eten. Met wie of waar is dus nog een verrassing tot het laatste moment! Je zit bij elke ronde met andere buurtgenoten aan tafel, maar je vormt wel een duo met de persoon waarmee je je aanmeldt en waarmee je het gerecht die avond maakt. Het is ook mogelijk om je met 1 persoon aan te melden. Wij maken dan een duo. 

De planning van de avond is als volgt:

19.00 - 19.45 uur: voorgerecht

20:00 - 21.15 uur: hoofdgerecht

21.30 - 22.00 uur: nagerecht

 

Na afloop is iedereen welkom bij ’t Wapen van Liempde om gezellig na te praten.

Het is zeker niet nodig om een culinair hoogstandje te maken! Gewone dagelijkse kost zal heerlijk zijn. Dus ook de “niet vijf sterren koks” onder ons: meld je gewoon aan. Doen!!

Meld je aan bij Meike van Oorschot, Hamsestraat 1 of via meike@roderweg.nl. Opgeven kan tot uiterlijk 22 maart, want we hebben tijd nodig om alles te plannen en jullie hebben tijd nodig om inkopen te doen. De eigen bijdrage voor deze activiteit is gelijk aan het bedrag van het voor- en/ of nagerecht. De personen die het hoofdgerecht maken ontvangen daarom een extra tegemoetkoming van € 5,00 per persoon vanuit de buurtvereniging om inkopen te doen.

 Groetjes Peter-Jan, Karin en Meike

Meer informatie: